Favorit i repris


Inti: mamma jag vet. Nu tänker du på att många små barn i andra länder inte har mat så de blir mätta medans små pojkar i andra länder som här inte ens äter upp sin mat. Det är tokigt. Men så är det ibland. Stackars barn. Att ha en 70-talist mamma är inte så lätt ibland. Men nu är det fredagsmys med film, popcorn och smoothies!
Annonser

4 kommentarer Lägg till

 1. Anette skriver:

  Men min spontana kommentar nu på kvällningen är ”lägg av” eller snarare ”lägg till”. Jag har varit in på din sida 4 eller 5 gånger idag och det är fortfarande samma inlägg. Jobba människa 😉

  Gilla

 2. Z skriver:

  Hahahahahaha!!!! Jag har tydligen ett annat liv. Ibland. Men idag är jag på banan igen. Inget liv idag heller! Ut föresten och rösta om du inte gjort det!

  Gilla

 3. Anette skriver:

  Självklart ska jag göra det! Ville spara till idag och ska ta med barnen så de fattar hur viktigt och högtidligt det faktiskt är. Tänkte de skulle få lära sig lite. Då säger Linus vid frukosten… visst är 349 platser i Plenisalen? Tänker du rösta lika på alla tre ställena mamma?

  -Öh…. de lär sig lite i skolan märker jag!

  Gilla

 4. Z skriver:

  Hehehehehehe!!!! Bra! Inti och Keiru förljer alltid med till vallokalerna, jag röstar ju på alla val även kyrkovalet. De får hjälpa till att stoppa ner valsedlarna och slicka kuverten. Klart ungarna ska vara med! Snart vet L mer än du… 😀

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s