Begravning, badhus, tipspormenad och mycket mer….


Så var denna helg äntligen över. Det har varit begravning, samtal med olika släktingar, melodifestivalen hemma hos släktning, tipspromenad med barnen, fyrhjulingsåkning, bad i badhus och vattkoppor. Puh!!!!! Känner mig helt slut. Det är vad jag brukar hinna med på typ två veckor eller så….. Bilden är från kyrkogården. Nu ska stenen tas bort och morfars namn hamna brevid mormors. Och snart ska morfars urna ner i jorden brevid mormor. Nästan precis 25 år efter mormor dog. Helgen har i allafall gett mig lite input. Jag har tankar om ett slags släktprojekt. Det ska vara klart inom ett år är tanken´. Mycket ska göras i vår och sommar. Vi får se hur det går. Om det blir klart någon gång över huvudtaget… Men jag tror det. För detta vill jag verkligen.

3 reaktioner på ”Begravning, badhus, tipspormenad och mycket mer….

  1. Jag gissar att ni tog er hem till Stockholm trots allt? Nästan lite synd, jag tyckte det lät mysigt att vara insnöad. Men så klart. Kanske inte i längden? Skönt att helgen gått bra!

    Gilla

  2. Så kul med ett litet, eller kanske ganska stort, projekt att pyssla med! Jag önskar dig lycka till! Är nyfiken på vad du tänkt dig.Kram kram

    Gilla

Lämna en kommentar